Supply-Chain Management

Implementatie Defensieopdrachten ABDO, NIST, CMMC, ISO27001

U kunt uw eigen digitale weerbaarheid goed voor elkaar hebben. Echter als uw bedrijf afhankelijk is van andere bedrijven, dan kan dit een groot risico zijn als een toeleverancier stil komt te liggen of uw bedrijfsgegevens niet veilig zijn.

Deze Cybersecurity supply-chain service brengt de risico’s in kaart, door de digitale keten te toetsen op weerbaarheid en om de juiste afspraken te beleggen.

Cyber EcoSystem as a service: 
– Cyber Security supply-chain
– Cyber Keten verantwoordelijkheid
– Cyber logistieke keten
– Cyber EcoSystem

Noodzaak?:
– Eisen vanuit regelgeving
– Eisen vanuit klanten of toezichthouders: DFARS of ABDO
– Eisen voor vanuit bedrijfsrisico’s
– Eisen vanuit bedrijfsafhankelijkheid

Wat wij leveren:
– Cyber supply-chain risico beheersing
– Business impact assessment
– Healthchekc & Auditering
– Action follow-up control

– Cloud strategie en audit

Waarom:
Uw bedrijfscontinuïteit of beschikbaarheid is zo sterk als de zwakste schakel. Uw bedrijf is mogelijk afhankelijk van  de continuïteit van toeleverancier, uw bedrijfsinformatie ligt bij leveranciers en/of de Cyber Security betrouwbaarheid van leveranciersproducten is belangrijk.

U kunt u eigen security zaken op orde hebben echter als uw leverancier dat niet heeft, dan is het ook uw probleem. Het kan immers directe impact hebben op uw business.

Cyber security supply-chain as a service ontzorgt u van alle acties die ondernomen moeten worden om de gehele keten te beheersen. A.d.h.v. het bedrijfsprofiel zal er wekelijks of maandelijks de risico’s bekeken worden, acties ondernomen en gerapporteerd. Dit kost een bedrijf veel tijd en nodige expertise. Met deze service kunt u daadwerkelijk richten op uw business.

Wilt u meer weten. Bel of stuur ons een email. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.